Zverejnené 3. 5. 2022

Vyspite sa do ružova v mikroplyšových obliečkach

Obávate sa príchodu chladných nocí v chladných spálňach? Ak si u nás vyberiete mikroplyšové obliečky, už vás nikdy nepríjemná zima nebude trápiť. Veľa noviniek s obľúbenými vzormi krásnych farieb, alebo zamatovo decentných jednofarebných obliečok už na vás čaká a vašej spálni určite pristanú. Nech je vonku pokojne mráz, do vašej postele sa neostane, tieto obliečky hrejú a nechladia ani pri prvom kontakte. Vo svojej spálni nenachladnete a každé ráno budete vstávať svieži a oddýchnutí.

Dotknite sa

Pamätáte si na ten báječný pocit z detstva, kedy ste k sebe tlačili plyšového medvedíka? Bolo to, ako by vás niekto blízky objímal, cítili ste, že sa o vás niekto stará a ochraňuje vás. A presne ten istý pocit budete mať, keď sa zababušíte do mikroplyšových obliečok. Stačí si ich pohladkať, dotknúť sa a okamžite spoznáte, že sa vám bude v mikroplyšovej náruči páčiť. Sú totiž chlpaté, hebké, mäkučké a to, že vás zahrejú a ozdobia spálňu, nie je zďaleka všetko.

Do mikroplyšu až po bradu

Niekedy sa necítite vo svojej koži a keď vkĺznete do postele, nastane búšenie srdiečka alebo máte bolesti hlavy. Myslíte na problémy, ktoré budete musieť riešiť ďalší deň, a to vám nedá zaspať. V takýchto prípadoch je najpravdepodobnejším vinníkom psychika. Problémy len tak nevypnete, ale môžete pre svoje zdravie niečo urobiť. Keď teraz vynecháme zdravý spôsob života, upokojujúce vône a bylinky, je tu aj ďalšia možnosť, ako odstrániť problém. Podľa psychológov sa stresové faktory výrazne znížia, ak sa pritúlime k niečomu, čo je mäkké, teplé a chlpaté. To je tiež preukázané z výsledkov prieskumov, z ktorých vyplýva, že dokonca až tretina z nás dospelých spí v noci v posteli so svojím plyšiakom z detstva. Pri zaspávaní totiž evokujú pocit tepla, domova a pomáhajú zaspať. Funguje to rovnako ako keď ste boli malí a teraz aj vy máte príležitosť vymeniť plyšiaka za nové mikroplyšové obliečky, ktoré vám preukážu rovnakú službu a môžete sa zababušiť až po bradu na celú noc. Ráno sa potom budete cítiť skvele.

Vzhľad, vlastnosti a údržba

Tieto hrejivé, mäkké a veľmi kvalitné obliečky vám teraz môžeme ponúknuť v množstve obľúbených vzorov. V našej ponuke nájdete napríklad mandalu,aj toľko žiadané púpavy a kvety a veľa, veľa ďalších motívov. Výber je obrovský a každý si môže zvoliť bez kompromisov to najlepšie, čo sa mu do spálne bude ideálne hodiť.

Mikroplyšové obliečky nie su len krásne a liečivé, no navyše majú veľa iných dobrých vlastností. Pohlcujú niekoľkonásobne viac vlhkosti ako bavlna a zároveň ju rýchlo odparujú, preto nehrozí, že by ste spali vo vlhku aj keď sa prípadne veľa potíte. Má úžasné termoregulačné vlastnosti, bezkonkurenčne sa prispôsobujú tvaru tela a sú skvelou voľbou pre alergikov. Nepáči sa v nich totiž roztočom, ani baktériám. Nemusíte sa vôbec báť, že obliečky budú púšťať vlákna alebo žmolkovať. Tiež si dlho zachovávajú žiarivé farby a to aj pri častom praní. Mikroplyšové obliečky perte naruby, na 40 °C, sušiť v sušičke ich môžete, ale nemusíte, pretože veľmi rýchlo uschnú aj na šnúre. A nežehlia sa, čo je ďalšia veľká výhoda pre zaneprázdnené gazdinky.

Údržba mikroplyšu:

  1. Mikroplyšové obliečky, plachty alebo deky pred použitím minimálne raz vyperte.

  2. Doporučená pracia teplota je 40 °C.

  3. Tento materiál veľmi rýchlo schne preto ho môžete sušiť voľne.

  4. Pri voľbe sušenia v sušičke doporučujeme jemný program s nižšou teplotou sušenia.

  5. Nepoužívajte bielidlá ani chemické čističe.

  6. Nežehlite.

Mikroplyšové obliečky MANDALA 1 Exclusive
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-50%
34,10
68,50
42,90
85,90