Zverejnené 6. 4. 2021

Jednoduchá a lacná zmena interiéru? Zaistia ju dekoračné vankúšiky

Pripadá vám váš byt už príliš fádny a nemáte v peňaženke toľko, aby ste ho mohli celý premeniť? Na to je jednoduchá rada. Vyberte si u nás nové obliečky na vankúšiky, a to najlepšie hneď v niekoľkých variáciách a nuda z vášho domova okamžite a navždy zmizne. Oživíte nimi vzhľad celého bytu nielen rýchlo a jednoducho, ale navyše len za pár korún.

Jedinečná dekorácia 

Určite ste už v televíznych reláciách zaoberajúcich sa premenou bytov či domov videli, že súčasťou každej záverečnej dekorácie dizajnérov sú práve hromady vankúšikov, ktoré nakoniec vyladia celkový vzhľad každej miestnosti. Všimnite si, čo všetko také vankúšiky dokážu s bytom urobiť. Ako ho zútulnia a že zo strohého bývania vytvoria nakoniec prekrásny domov. Napadlo vás, že takto si svoj byt môžete vylepšiť aj vy? Ak nemáte doma výrazne vymaľované steny a ste vyznávačom skôr neutrálny farieb nábytku, potom máte vyhrané a môžete meniť domov napríklad podľa nálady alebo osobitných príležitostí.

Proti únave a pre pohodu 

Rozmer 40 x 40 cm je klasická veľkosť pre dekoračné vankúšiky, ktoré bezpochyby patria do každého bytu. Ak ich máte nedostatok, kúpte si pár nových a najlepšie tie z dutých vlákien, ktoré sú ľahké a vzdušné a dajú sa ľahko udržiavať. Môžete ich prať v práčke na 30-40 ° C, dokonca aj sušiť v sušičke. Hneď tak nestratia svoj tvar ani nadýchanosť a hodia sa nielen k dekorovaniu, ale prispievajú k vášmu pohodliu, takže aj keď ich budete mať doma veľa, určite sa nestratia. Chrbát, hlavu, ruky aj nohy si môžete vždy podoprieť pokojne hneď niekoľkými vankúšikmi. Pomôžu proti únave, zahrejú vás a znásobia vašu celkovú pohodu. A ich vzhľad môžete pravidelne meniť.

Zmena za pár korún 

Keď si zariaďujete bývanie, chcete, aby bolo všetko podľa vášho vkusu a napríklad aj podľa posledných trendov. Ale peniaze bývajú väčšinou veľký problém ale aj zdanlivo malá zmena môže byť pre váš domov zásadná. Rýchlo a lacno ju zrealizujete práve obstaraním nových obliečok na vankúšiky. Ozdobia a zútulnia každý domov a dodajú mu štýl. A môžete byť pokojne odvážni a experimentovať, a to hneď v niekoľkých prvkoch; vo farbách, vzoroch alebo v materiáloch. Každý z týchto elementov dokáže úplne pozmeniť celé vyznenie vášho domova. A keby ste neboli spokojní, behom pár minút môže byť zase všetko inak, a pritom to vašu peňaženku ani nezabolí.

Trblietavé, hladké alebo huňaté 

Práve k takejto premene interiéru nájdete na našom webe nekonečne veľa možností. Napríklad - rodinné oslavy a sviatky. Tým dodáte trblietanie najlepšie našimi efektnými magickými obliečkami, ktoré dokážu meniť farbu. Stačí ich jemne pohladiť a hneď je z fialovej napríklad strieborná. Vaša obývačka potrebuje omladnúť? So setom troch moderných obliečok HELLO LOVE z hladkej a jemnej rašlovej tkaniny sa to určite podarí. Ale naša ponuka je oveľa väčšia. Chcete radšej niečo huňatého pre zahriatie? Nie je problém, vyberte si mikroplyšové obliečky s digitálnou tlačou alebo s baránkom. Pritúlenie k huňatému plyšu vám vyženie z hlavy starosti.

Kombinujte a meňte bez zábran 

Neutrálne farby v byte môžete vždy kombinovať s akoukoľvek inou farbou alebo hneď s niekoľkými odtieňmi a vzormi. Všetko podľa nálady a vkusu. Teraz sa vám páči priamočiarosť setu obliečok MARBLE, ale neviete, či s ním budete spokojní za mesiac? Nevadí, pokojne sa do toho pustite. Už čoskoro môžete bez výčitiek privolávať jar napríklad decentným setom obliečok na vankúšiky HIME, ktorý kombinuje nežné odtiene ružovej a sivej farby a kvety ruží. Chýba vám cestovanie a chceli by ste zažiť romantiku džungle? Zvoľte exotický set povlakov MONSTERA, ktorý sa mimochodom tiež skvele hodí do spálne k obliečkam TROPICA a priamo z nich sála sviežosť džungle.

Plno vankúšikov teda môžete mať v obývačke, v spálni a nesmú chýbať ani v detskej izbe. Obliečok na vankúšiky môžete mať doma pokojne celú hromadu. Miesta veľa nezaberú a vďaka nim potom môžete váš domov behom chvíľky úplne premeniť. Môžete sa tak pravidelne oprávnene tešiť nielen na pochvalné pohľady návštev, ale aj na uznanie celej vašej rodiny.

 

 
6,90
24,70
12,80
24,70
11,50
21,30