Zverejnené 21. 3. 2021

S posteľou plnou kvetín vyjadrite všetko aj bez slov

Keď je zima dlhá, každý z nás už právom túži po slniečku a rozkvitnutých lúkach. Vo vzduchu už cítite, že je príroda pripravená. Nečakajte, teraz môžete ísť jari naproti! Kúpte si obliečky, ktoré vás naplnia optimizmom a sú plné kvetov. Ale vyberajte dobre, pretože každou kvetinou sa vlastne prihovárate k ostatným. Viete, čo o vás kvety hovoria?

Obľúbenosť kvetinových vzorov

 Minimálne deväť ľudí z desiatich miluje kvety. Preto sa už od počiatku vekov objavuje zobrazenie týchto motívov v umení. Boli stvárňované rôznymi spôsobmi v priebehu všetkých storočí a vo všetkých kultúrach. A to, že sa všade okolo nás objavujú aj dnes, znamená, že kvety nikdy nevyjdú z módy. Navyše ide podľa prieskumov o motívy, ktoré sa úplne najčastejšie objavujú na textíliách v domácnostiach naprieč celým svetom. Toto prvenstvo kvetinové vzory obhajujú stále a opakovane, a ďaleko za sebou pravidelne nechávajú dokonca aj pruhy, ornamenty a bodky.

Optimizmus do každej spálne

Svoje uplatnenie nájdu vzory kvetov v celom byte, najviac ale v spálni, kde sú prvkom harmónie a jari. Nemyslite si, že patria len do romantického interiéru. Kvety totiž vedia zažiariť úplne v každom štýle. dokážu byť ľudové, vidiecke, luxusné, moderné, a dokonca ich znesie aj minimalistický interiér. Kvetinové motívy tiež upokojujú, preukázateľne zlepšujú náladu a prežiaria chmúrne dni. V obliečkach plných kvetín sa ráno prebudíte nabití pozitívnou energiou a dobru náladou. Viete ale, že každý kvet nám niečo hovorí? Alebo to vlastne jeho prostredníctvom hovoríte vy o sebe?

Keď kvetina prehovorí

Reč kvetov je tichý jazyk, ktorý bol po stáročia uznávaný v mnohých krajinách Európy a Ázie. Masovo sa rozšíril vo viktoriánskom období starého Anglicka. Naučiť sa vyjadriť kvetinou potom mohol každý, a to bez slov. Takže keď si zaobstaráte niektoré z našich úžasných obliečok s motívom kvetov, viete, že tak vlastne odhaľujete svoje vnútro? Prezradíme vám, čo o sebe hovoríte.

Púpava

Máte doma obľúbené obliečky PÚPAVY? V reči kvetov to znamená, že ste síce trochu nerozumní, ale úprimní, v duši nevinní ako deti a tiež otvorení poznávaniu s túžbou učiť sa novým veciam.

Margaréta

Na obliečkach KARLA o vás margarétky hovoria, že v sebe ukrývate čistotu, nevinnosť a máte radi svoje tempo. Ste tiež tak trochu rojko.

Kvet jablone

Drobný kvietok, ktorý nájdete na obliečkach VENUŠE vyjadruje, že túžite po láske, ktorá nie je naplnená do tej miery, ako by ste si priali. Cítite, že by ste si zaslúžili viac, ako dostávate teraz.

Lekno

Táto vodná kvetina, ktorú nájdete na 3D obliečke LEKNO hovorí, že máte čisté a nenútené srdce a každý sa na vás môže spoľahnúť.

Ľalia

3D obliečky LALIE sú plné nádherných kvetín. Ľaliou informujete okolie, že sa nezaujímate o plané ľudské reči a ohováranie. Veríte v nevinnosť, kým vás fakty nepresvedčia o opaku.

Sirôtka

Jednoduchý kvietok na nádherných 3D obliečkach SIRÔTKY prezradí, že v sebe máte skromnosť, nevinnosť, vernosť a tiež radi meditujete.

Georgína

Výrazné georgíny na obliečkach DAHLIA znamenajú, že si prajete mať okolo seba veci i ľudí krásne vo vnútri aj navonok, a že práve tak krásni ste aj vy. U vzťahov vyžadujete vernosť a stálosť.

Ružová ruža

Ružová farba kvetov na 3D obliečkach KYTICA RUŽÍ o vás prezradí, že máte vycibrený vkus a vašej osobnosti nechýba rafinovanosť, príťažlivosť a elegancia.

Červená ruža

Červenú kráľovnú kvetín nájdete napríklad na obliečke EIFFEL alebo KYTICA RUŽÍ 2. Už od pradávna červené ruže vyjadrujú tú pravú a úprimnú lásku. Tej ste plní, viete ju rozdávať aj prijímať a určite si ju zaslúžite.

 

 

 
Bavlnené obliečky VENUŠE na dve postele - béžové
Rozměry • 140 x 200 cm
Skladom
-50%
28,50
56,90
17,20
33,50
Bavlnené obliečky na dve postele PÚPAVY DUO - hnedé/biele
Rozměry • 140 x 200 cm
Predaj ukončený
-49%
29,80
58,90
Bavlnené Renforcé obliečky KARLA - oranžové/sivé
Rozměry • 140 x 200 cm
Predaj ukončený
-47%
21,30
40,40