Zverejnené 17. 11. 2021

Vianoce roku 2021 budú plné jemných a nežných farieb

Akonáhle začne lístie opadávať zo stromov, dáva nám príroda znamenie, že by sme sa pomaly mali začať pripravovať na Vianoce. Hlavnou dominantou vianočných sviatkov je pochopiteľne rozžiarený ozdobený stromček a aj ten, spolu s ostatnými dekoráciami, podlieha módnym trendom. Viete, ktoré farby Vianoc budú tento rok na výslní?

Tradície alebo niečo nové?

V niektorých rodinách sa na rozžiarenom stromčeku každý rok objavujú rovnaké ozdoby, ktoré sa dedia z generácie na generáciu. Inde sa ujímajú výzdoby deti a stromček dostáva pestrý kabát z doma vyrobených papierových reťazí a ozdôb, pozlátených orechových škrupín či ďalších prírodnín. V ďalších rodinách sa zdobia zakaždým inak, napr. aj podľa vianočných trendov. Na to sa treba dopredu poriadne pripraviť a vybrať, čo bude pre váš domov to pravé. Preto by ste mali vedieť čo tento rok bude trendy.

Odborníci na Vianoce

Aké farebné a štýlové ladenie bude na Vianoce najžiadanejšie, to sa každoročne rieši už v januári a februári na odborníkmi aj verejnosťou vyhľadávanom svetovom Veľtrhu Christmas Word vo Frankfurte nad Mohanom. Okrem najrôznejších expozícií z krajín z celého sveta, tu prebiehajú aj prednášky a informačné panely expertov aj dizajnérov. Veľtrh sa teší obrovskej obľube, každý rok sa ho zúčastňujú desaťtisíce návštevníkov, či už špecialisti, ktorí tu čerpajú inšpiráciu tak aj bežní ľudia.

Sviatky plné nehy a čistoty

Kľud a harmónia, zasnežená príroda, to je trend, ktorý bude tohtoročným Vianociam dominovať. Pokiaľ je pre vás elegancia a jednoduchosť prioritou, budete potešení. Hlavnou farbou totiž bude biela. Biela, ktorá najlepšie symbolizuje čistotu a rozjasní sviatočné chvíle. Tí, ktorí sa bielej bránia, môžu miesto nej zvoliť striebornú, šampaň alebo sv. béžovú. Aj tieto farby sa pre tento rok odporúčajú. Skrátka jemnosť a neha. Pokiaľ vám to je ale málo, podľa odborníkov môžete pridať tiež aj modrú. Aj tá patrí medzi odporúčané vianočné farby pre tento rok. Modrá farba navyše navodzuje pocit vyrovnanosti a súznenia.

Kombinujte, ale neprezdobte

Kombinácia týchto odtieňov sa k sebe navzájom veľmi hodí. Či už k sebe dáte bielu a modrú, bielu so striebornou alebo béžovú s modrou či striebornou, výsledok bude luxusný. Všetko ale záleží len a len na vašom vkuse. Pamätajte ale aj na to, že celkovo by tieto Vianoce mali byť skôr minimalistické, takže prezdobenosti a prekombinovanosti sa skúste tento rok vyhnúť. V rovnakých farebných odtieňoch, potom zlaďte aj baliaci vianočný papier na darčeky, adventný veniec a ďalšiu výzdobu vášho domova.

Aby celý byt dýchal Vianocami

Pre bezchybnú vianočnú atmosféru by ste potom mali doma farebne zladiť aj bytový textil. Napríklad obrusy či behúne na stôl a predovšetkým potom obliečky v spálni. Medzi našimi vianočnými obliečkami určite nájdete presne tie, ktoré si vaše dizajnové srdce žiada pre najlepšiu kombináciu farieb vášho sviatočného domova. Čistotu zasnežených plání dodá spálni napríklad huňatý mikroplyš bielych obliečok JORGA. Pre modrú a bielu môžete zvoliť obliečky VIANOCE, ktoré vás priamo dovedú do zasnežených krajín severu.

Ale zvoliť môžete aj ostatné z tohtoročných vianočných farieb. V našom internetovom obchode sú pre váš výber takmer neobmedzené možnosti.

 

 
Bavlnené Renforcé obliečky LYANA - červené
Rozměry • 140 x 200 cm
Skladom
-50%
19,10
38,50
Francúzske mikroplyšové obliečky JORGA Exclusive - béžové
Rozměry • 200 x 240 cm
Predaj ukončený
-50%
38,90
77,90
38,90
77,90
29,90
78,90
Predĺžené flanelové obliečky WILLOW
Rozměry • 140 x 220 cm
Skladom
-50%
27,70
55,90