Zverejnené 21. 6. 2021

Obliečky podľa horoskopu, aké by mali byť pre vás tie pravé?

Posteľ by mala byť miesto, kde sa cítite dobre. To ale záleží na mnohých faktoroch. Musí byť pohodlná, čistá, príjemná a tiež musí mať kvalitné prikrývky a vankúše. Čo ale nesmiete podceniť, sú obliečky, ktoré majú kladne pôsobiť na vašu psychiku. Aké by mali byť tie pravé vám napovie aj horoskop.

Vyberá si vaše vnútorné „ja“

Podvedome sa všetci riadime pri výbere farieb a vzorov obliečok svojím vnútorným pocitom, ale nechávame sa tiež ovplyvniť aj módou alebo ročným obdobím. Základom je ale vždy osobnosť. Tak napríklad introverti odmietajú výrazné farby, romantické duše volia kvety a zvieratá, kreatívci kombinujú rôzne vzory. To, akí ste, má samozrejme pôvod v genetike, sociálnom prostredí, ale aj - podľa astrológov už tisíce rokov - v postavení hviezd v čase vášho narodenia. A v tom vám napovie váš horoskop.

Čo je vlastne horoskop

Slovo horoskop pochádza z gréčtiny, v preklade je to "znamenie času". Ide o to, čo hovorí postavenie planét v strede ktorých stoja krajiny, a to v konkrétnom okamihu. Je vlastne taký obraz vašej osobnosti a jednotlivých oblastí vášho života. Pozrite sa, ako by mali vyzerať obliečky podľa vášho znamenia horoskopu. Ku každému zo všetkých dvanástich znamení sme pre inšpiráciu vybrali jedny obliečky, ale vy si v našej ponuke pokojne môžete vybrať aj ktorékoľvek iné.

Kozorožec (22. 12. - 20. 1.)

Ambiciózny a cieľavedomý Kozorožec občas v spoločnosti pôsobí trochu nesmelo, to sú len mimikry. Dokáže skvele plánovať v dlhodobých súvislostiach a pre svoje ciele sa vie čohokoľvek zriecť. Obliečky sú pre neho ideálne v zemitej farbe, najlepšie všetky odtiene hnedej s prírodnými vzormi v bielej či krémovej. Pre Kozorožca sme vybrali obliečky EKINOKS v hnedej farbe.

Vodnár (21. 1. - 19. 2.)

Originálny Vodnár rád pláva proti prúdu. Dôležitá je pre neho sloboda a priateľstvo, má bystrú myseľ a túžbu šíriť svoje myšlienky. Často býva jeho originalita nepochopená. Pre obliečky Vodnára je ideálna farebná pestrosť, nevšednosť a geometrické vzory. Vodnárom sme vybrali pestré obliečky TAMARA

Ryby (20. 2. - 20. 3.)

Znamenie Rýb, to je citlivosť, jemnosť a pokoj. Títo ľudia často vidia veci, ktoré ostatným unikajú, a tak sa v spoločnosti radšej prispôsobia a držia sa v pozadí. Vedia ale využiť správne príležitosti a presadiť sa. Milujú tajomno, tie pravé obliečky pre nich majú jemné farby a romantické obrazy. Pre Ryby sme vybrali neobvyklé 3D obliečky Jednorožec 5 v nežných farbách.

Baran (21. 3. - 20. 4.)

Osobnosť narodená v znamení Barana je zo svojej podstaty sebavedomá a spontánna. Pretože je rada v centre pozornosti, jej obliečky by mali mať temne sýte farby. Trebárs čiernu, červenú, či modrú a kontrastné vzory, ktoré urobia z postele na prvý pohľad jasný stredobod spálne. Pre Barana sme vybrali štýlové obliečky APPLELOVE.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Pre znamenie Býka je typické, že si dokáže užívať život so všetkým, čo prináša a nebojí sa výziev. Avšak v súkromí dáva prednosť pohodliu a jednoduchosti. Obliečky preto vyberá najradšej v jemných prírodných tónoch či svetlo sivej, jednofarebné, prípadne s jednoduchým vzorom. Pre Býka sme vybrali obliečky EVITA.

Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

Spoločenský a komunikatívny Blíženci si príliš nepotrpia na módne výstrelky a v tom, ako prezentujú svetu svoju osobnosť, sú skôr tradicionalisti. Obliečky majú najradšej predovšetkým nadčasové retro vo farbách i vzoroch. Biele alebo sivé, prírodné s klasickým prúžkom či drobnou kockou. Pre Blíženca sme vybrali klasické obliečky APOLENA v sivej farbe.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Rak je jednoducho citlivý a vnímavý romantik, pre ktorého znamená veľa láska a sociálne vzťahy. Pomáha slabším, ale na prvom mieste je pre neho rodina. Jeho senzitivita sa odráža aj v tom, že si obliečky väčšinou vyberá s pestrými farbami a romantické kvetinové vzory. Pre Raka sme vybrali obliečky KARLA plné kvetov.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Sebavedomý Lev dáva bez obalu na obdiv svoju osobnosť. Je predurčený k pozíciám, kde uplatní svoju autoritu. Vyberá si obliečky podľa nálady, ktorá sa často môže meniť, ale väčšinou dáva prednosť temne modrej so žltou, prípadne zlatou. Miluje ornamentálne vzory. Pre Leva sme vybrali výrazné obliečky DEŇ A NOC

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Panna je náročná, na seba i na svoje okolie. Je starostlivá, pracovitá, realistická, má logické myslenie a to isté žiada od ostatných. Čo sa týka bytového textilu, nemá úplne presne vyhranený štýl, ale buďte si istí, že obliečky vyberie s veľkou rozvahou. Medzi farbami tu víťazí sivá a červená s bodkami alebo kruhmi. Pre Pannu sme vybrali sivé obliečky MARKÉTA s bodkami.

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

V znamení Váh sa rodia intelektuálne založení ľudia s miernou povahou. Majú zmysel pre spravodlivosť, sú výborní pozorovatelia a vedia urovnávať konflikty v okolí. Vždy usilujú o pokoj a rovnováhu. Pri výbere obliečok sa vyhýbajú kontrastom a volia skôr pastelové farby a duchovné vzory ako napr. mandaly. Pre Váhy sme vybrali obliečky ALBÍNA so vzormi mandál.

Škorpión (24. 10. - 22. 11.)

Tichá voda brehy myje. Tak by sa dali charakterizovať ľudia v znamení Škorpióna. Sú na prvý pohľad nenápadní, ale skrývajú v sebe priamo erupcie energie. Majú silnú vôľu a pozoruhodnú intuíciu. Milujú trendy a to aj pre vzhľad obliečok. Volia rastlinné vzory a uprednostňujú bielu a odtiene zelenej. Pre Škorpióna sme vybrali obliečky AMAZING so vzorom listov tropických rastlín.

Strelec (23. 11. - 21. 12.)

Dobrodružní Strelci majú veľké ideály a hľadia vpred s nutnou dávkou sebavedomia. Niekedy bývajú až prehnane nesebakritický, ale to len preto, že majú silnú vôľu a chcú dosiahnuť vysoké ciele. Nedržia sa príliš späť, takže najradšej vyberajú výrazné kontrastné obliečky s nápadnými vzormi. Pre Strelca sme vybrali čiernobiele 3D obliečky KING & QUEEN na dve lôžka.

 
28,10
56,90
Francúzske bavlnené obliečky KARLA - oranžové/sivé
Rozmery • 200 x 220 cm
Skladom
-68%
21,90
68,50
Mikroplyšové obliečky ŠÁRKA Exclusive - lila
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-50%
27,90
55,90
16,90
35,50
Mikroplyšové obliečky JORGA Exclusive - čierne
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-50%
27,90
55,90
Mikrosaténové obliečky APPLELOVE
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-51%
13,70
27,90
Predĺžené bavlnené obliečky KARLA - oranžové/sivé
Rozmery • 140 x 220 cm
Skladom
-44%
19,10
34,00
25,90
68,50
3D obliečky FAREBNÉ RUŽE
Predaj ukončený
-54%
14,90
32,50
Bavlnené obliečky KARLA na dve postele - zelené/sivé
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-51%
27,70
56,90
Bavlnené Renforcé obliečky LINES - ružové
Rozmery • 140 x 200 cm
Predaj ukončený
-50%
19,10
38,50
Bavlnené obliečky LUXURY na dve postele - sivé
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-51%
27,90
56,50
Bavlnené Renforcé obliečky HEART - sivé
Rozmery • 140 x 200 cm
Predaj ukončený
-50%
19,10
38,50