Zverejnené 7. 6. 2021

Užitočné aj krásne doplnky domácnosti, ktoré vám zlepšia život

Sú veci, ktoré si do bytu kupujete preto, že vám pripadajú krásne, aj keď nie sú príliš užitočné. Trebárs obraz či soška. Ale užitočnosť u nich nehľadáte. Potom sú tu naopak predmety, ktoré sú praktické, kde vzhľad nie je dôležitý, napríklad ako zmeták. Ale môžu byť aj také doplnky, ktoré spĺňajú oboje. Sú pekné i užitočné. Pár tipov na také veci pre vás máme, pozrite sa.

Oblečte si dekoračné vankúšiky

Mať na dekoračných vankúšikoch obliečky, to je celkom iste dôležité. Takéto vankúšiky používate denne, opierate si o nich ruky, hlavu, celé telo; deti si ich dávajú na podlahu, sadajú si na nich a hrajú sa s nimi. Preto sa ľahko zašpinia, a prať povlaky, to je rozhodne jednoduchšie a ekonomickejšie ako každú chvíľu pchať do práčky zašpinené vankúšiky. Ale taký povlak na vankúšik má tiež tú vlastnosť, že za pár korún dokáže úplne premeniť vzhľad vašej izby. U nás si vyberiete dokonca aj celé sady pre každú príležitosť. Trebárs letný svieži set žiarivých obliečok PINEAPPLE alebo prírodu evokujúci vzhľad povlakov URSO. Keď si ich kúpite niekoľko, môžete udivovať okolie zmenou interiéru pokojne každý deň, či už podľa vašej nálady alebo napríklad podľa počasia či sviatkov.

Prikrývka na posteľ pre vaše pohodlie 

Poznáte to, sú rána, kedy absolútne nestíhate, a tak nie je na upratanie postele ani pomyslenie. Lenže na ceste je svokra a tá by vám neustlanú posteľ určite neodpustila. Čo robiť? Nie je nič jednoduchšie než mať po ruke prikrývku na posteľ. Jednoducho ju cez neurovnané periny bleskovo položíte a nikto nespozná, že ste si trochu prispali. Takýto prehoz sa hodí aj v malom byte, ak máte posteľ ako súčasť obývačky. Tam by nemal chýbať. Ochráni vaše obliečky aj prikrývky a vankúše pred prachom, pachmi, špinou, a navyše môže úplne skvele vyzerať. Pozrite sa, aké krásne prikrývky u nás nájdete! Uchváti vás obľúbený kvetinový vzor prehozu KARLA alebo efektná a moderná VLADIMÍRA? Záleží len na vašom vkuse. A keď bude chladno, taký prehoz vám spoľahlivo poslúži aj ako ľahká prikrývka. Vyberajte z množstva, farieb, vzorov, materiálov. A veľkosti máme ako na dvojposteľ, tak aj pre tých, čo žijú singel.

Podsedáky pre všetky stoličky 

Keď máte pohodlnú stoličku, je to fajn, ale keď na ňu pridáte ešte podsedák, to je ešte len posedenie! Mäkké a príjemné podsedáky pre každú vašu stoličku si u nás vyberiete presne v odtieni, ktorý sa vám dokonale hodí do jedálne a ladí s vašou kuchyňou. Máme ich totiž v desiatich farbách, takže pokojne môžete s pár podsedákmi posunúť estetický dojem z vášho interiéru o level vyššie. A ani nemusia byť všetky rovnaké, keď zladíte pár farieb k sebe, bude to vyzerať skvele. Podsedák ale nezaistí len mäkšie a pohodlnejšie posedenie pre vašu rodinu a návštevy, ale navyše ochráni stoličku pred opotrebovaním a tiež poškodením, ku ktorému môže za čas ľahko dôjsť. Vaše podsedáky si tiež môžete vziať so sebou, keď trávite večer na terase či na záhrade. Ich termoizolačné schopnosti sú ďalším bonusom, ktorý s kúpou podsedáku získate.

Obrus pre všedné i sviatočné dni 

Máte krásny jedálenský stôl z masívu a chcete, aby vám dlho vydržal ako nový? Nie je nič ľahšie, ako stôl ochrániť, než si zaobstarať kvalitný obrus s teflonom. Ten zamedzí nechcenému poškrabaniu stola, nezvratným fľakom od džúsu či od červeného vína, ubráni ho pred rozliatou omáčkou aj mastnými škvrnami, čo ocenia predovšetkým rodiny s deťmi. Teflónovú vrstvu nájdete u všetkých našich obrusov, aby bola ochrana vášho stola dokonalá. Teflon totiž zabráni prieniku nežiaducej špiny do tkaniny, ale pritom neovplyvní príjemnosť látky na dotyk. Údržba je jednoduchá; obrus len utrite vlhkou hubkou so saponátom, preto ho ani nemusíte meniť po každom obede. Keď zvolíte farbu ladiacu so zariadením, môže vaša kuchyňa výrazne skrásnieť. Máme obrusy s teflónom v niekoľkých farbách i rozmeroch, stačí si správne vybrať. A nebojte sa, môžete ich s kľudom prať na 40 ° C a tiež žehliť na nižšie teploty.

 
Prikrývka na posteľ KARLA - oranžová/sivá 220x240 cm
Rozmery • 220 x 240 cm
Predaj ukončený
-50%
34,50
68,90
Podsedák na stoličku - červený 40x40 cm
Rozmery • 40 x 40 cm
Predaj ukončený
-50%
3,80
7,60