Zverejnené 3. 5. 2022

Magický svet 3D obliečok

Je možné, že 3D obliečky v noci, keď zhasne svetlo a vy spíte, ožívajú a rozprávajú svoj príbeh? Možno áno, aspoň tak určite vyzerajú. Kvietky, zvieratá, autá, futbalové ihrisko a veľa ďalšieho. Perfektná ilúzia priestorového obrazu sa vám pred očami stáva skutočnosťou. Prebuďte svoju posteľ našími 3D obliečkami, výber je obrovský, jediné obmedzenie je vaša fantázia!  

Ako 3D funguje?
Už ste sa niekedy zamysleli, prečo u 3D tlače vidíte obraz na plochej tkanine tak, ako by ste sa pozerali do priestoru? Ferrari ide priamo na vás, roztomilý zajačik láka k pohladeniu, zatiaľ čo tesáky pantera sú pripravené k výpadu. To všetko je možné dôsledkom technológie, ktorá využíva toho, že máme dve oči a mozog. Každým svojím okom vidíme jeden obraz. Dohromady teda dva obrazy, dva rôzne pohľady. Náš mozog z nich vytvorí trojrozmerný projekt. Prekabátiť ľudský mozog niekedy nie je tak úplne zložité. A práve na tomto princípe vzniklo hneď niekoľko technológií, pomocou ktorých môžeme vnímať obraz na textilu tak, ako by ste pozorovali skutočný svet. Panelová fototlač, použitá na našich 3D obliečkach, je tak reálna, že vás to úplne dostane.  


Aké má vlastnosti, môže sa prať?

Naše 3D obliečky sú z mikrovlákna. Mikrovláknu sa hovorí tkanina budúcnosti, takže tu máme hneď dva technologické zázraky v jednom produkte naraz. Ide o materiál ľahký, mäkký a jemný, k telu je nežný a skvele absorbujúci vlhkosť. Má vysokú pevnosť a nezráža sa. Nerobia sa na ňom žmolky, praním nestráca svoje skvelé vlastnosti. Táto husto tkaná látka k sebe nepripustí alergény a má skvelé termoregulačné vlastnosti. Výborne saje, v mikrovlákne sa neprebudíte prepotený. Môžete ho prať v práčke na 40 ° C, je stálofarebné, sušiť môžete aj v sušičke a odpadne vám práca so žehlením. Skrátka - samé výhody.

Kam sa 3D obliečky hodia?

3D obliečky sú rozhodne v spálni výrazný prvok. Ani nemusia mať jasné kontrastné farby a napriek tomu si ich každý všimne. S ohľadom na veľký výber motívov sa dá kombinovať s akýmkoľvek dizajnom vašej spálne úplne dokonale. Predstavte si napríklad naše 3D obliečky MARGARÉTA 5 v bielej spálni. Z toho čistota a neha priam sála! Alebo jednorožec pre priaznivcov fantasy. Máme ho hneď v niekoľkých farebných prevedeniach. A čo potom zástupy sladkých šteniatok a mačiatok, k ich kožúšku sa musia chcieť pritúliť všetci milovníci zvierat. Nechcete romantiku? Dobre, čo treba manželovi zaobstarať 3D obliečky PIVO a synovi, fanúšikovi ostrých riffov, to s motívom elektrickej gitary? U nás nie je možné aby ste si nevybrali.

Jednoznačne, magické obrázky našich 3D obliečok sa hodia do každej spálne, každej detskej izby a každému užívateľovi. Stačí len dobre kombinovať a ladiť a čarovný svet sa u vás doma stane realitou.













15,70
31,90
3D obliečky PIVO
Skladom
-51%
17,00
34,50
16,30
32,90