Zverejnené 4. 5. 2022

Najobľúbenejší detský hrdinovia na obliečkach pre najmenších

Ak máte doma roztomilé deťúrence vo veku od batoľaťa po predškoláka, určite máte dobrý prehľad o animovaných seriáloch pre deti. Tiež iste sami viete, aké je niekedy ťažké vaše zlatíčka prehovoriť na odchod do postieľky. Keď im ponúknete alternatívu v podobe obliečok s obrázkami, ktoré tak milujú, bude to oveľa jednoduchšie.

Do postieľky v kľude a pohode

„Ja nechcem do postieľky, ešte sa chcem pozerať“. To už ste určite niekoľkokrát počuli. Keď ale ako správny zásadový rodič trváte na svojom, nastane minimálne ľahká nepohoda, ktorú ste nútení vyriešiť. Čo s tým? Oveľa ľahšie sa taký malý konflikt napraví, keď v postieľke budú čakať obliečky s obľúbenou postavičkou, napríklad tou, na akú sa pred chvíľou vaše dieťatko pozeralo. To sa potom hneď lepšie zaspáva. A keď navyše ešte prerozprávate alebo prečítate rozprávku na dobrú noc, bude všetko v najlepšom poriadku!

Obliečky plné fantázie

Medzi našimi detskými obliečkami, ale aj dekami, vankúšikmi a osuškami nájdete množstvo nádherných motívov. Určite pre svojich najmenších vyberiete to najkrajšie. Napríklad s roztomilými domácimi miláčikmi, ako živými, ako napríklad obliečky ŠKREČOK alebo kúzlené obliečky LES plné roztomilých kreslených zvieratiek. Viete, že obliečkami môžete tiež vyjadriť to, čo pre vás vaše deti znamenajú? Skutočne, skúste sa pozrieť na obliečky MALÝ PRINC alebo MALÁ PRINCEZNA! Avšak rozprávky sú rozprávky, a práve ich motívy nájdete na našich obliečkach najčastejšie. Máme ich naozaj veľa, známe aj tie menej známe. Pripomeňme si tie najobľúbenejšie.

Prasiatko Peppa, fenomén pre najmenších

Maličké deti britský seriál Prasiatko Peppa jednoducho milujú celou svojou dušou. Asi preto sa stal obrovským fenoménom a vysiela sa v dokonca vo viac ako 180 krajinách sveta. Hrdinka Peppa je animované veselé dievčatko prasiatka v červenej sukienke, ktorá so svojou rodinou a kamarátmi zažíva rôzne bežné situácie, ktoré sú navyše plné zábavy, ale zo všetkého najradšej skáče v blatistých kalužiach. Pre milovníkov Peppy máme nielen obliečky, ale aj osušky, a dokonca aj prestieradlo!

Zajačik Bing a jeho kamaráti

Zajačik Bing je čierny ušiačik, ktorý vo svojich každodenných dobrodružstvách objavuje okolitý svet s opatrovníkom Flopom a niekoľkými zvieracími kamarátmi. Podľa ohlasov na sociálnych sieťach dospelákov Bingove animované príbehy pre niektoré nelogickosti a zvláštnosti príliš nenadchli, ale u najmenších detí je naopak veľmi obľúbený. Možno preto, že Bing často robí chyby, ale dokáže sa z nich, za pomoci verného Flopa, poučiť. Motívy so Zajačikom Bingom pre svojich drobcov nájdete na plachtách, alebo obliečkach či osuške.

Ľadové kráľovstvo (nielen) pre princezné

Princezné Anna a Elsa s priateľmi z filmovej série Ľadové kráľovstvo svojou statočnosťou a napínavým zábavným príbehom zaujali dievčatká i chlapcov po celom svete. Ich popularita je veľká a od uvedenia prvého filmu v r. 2013 rozhodne neklesá. Plachty, osušky a obliečky s týmto motívom určite vždy rozžiaria očká všetkých obdivovateľov tejto fantasy rozprávky.

Labková patrola, fenomén psej partie a malého chlapca

Všetci chlapci aj dievčatká by určite chceli mať, takú partiu psích hrdinských kamarátov, ako má predškolák Ryder. Statočná Labková patrola dokonale prepája to, čo majú deti rady. Zábavu, veselé príbehy aj dobrodružstvo. Odvážne labky totiž zvládnu úplne všetko. Viete, že pre svoje deti u nás nájdete takmer dvadsať rôznych motívov z dobrodružstva tejto party na detských obliečkach alebo osuškách?

14,90
27,70
14,90
26,80
Obliečky do postieľky LES
Rozmery • 100 x 135 cm
Skladom
-46%
14,90
27,70