Zverejnené 5. 12. 2022

Nakúpte svojim blízkym vianočné darčeky na jednom mieste

Vianoce sú za dverami a vy ešte neviete, kde nakúpiť darčeky pre celú rodinu a priateľov? Pokiaľ nestíhate behať po obchodoch a brať to, čo vám náhodne padne do ruky, stačí si otvoriť naše webové stránky a vyberiete každému pod stromček to najlepšie, Máme pre vás pár nápadov.

Kvalita, vzhľad a nekonečný výber

V dnešnej dobe je bežné nakupovať cez internet. Avšak keď sa jedná o vianočné darčeky, väčšina z nás si dobre rozmyslí, kde nakúpiť, pretože svojim blízkym nikto nechce darovať niečo, čo nie je kvalitné i krásne. U nás na https://www.rodinnebalenie.sk je kvalita na prvom mieste a na úplne rovnakej priečke sa umiestňuje aj dizajn. A že to nie sú len plané reči, dokazuje vaša priazeň, ktorá sa prejavila aj tým, že sme sa na Slovensku stali víťazom ceny kvality ako Shop roku 2020 v bývaní a dizajnu a rovnako tak sme získali prvé miesto aj v oblasti bytových doplnkov. Je teda jasné, že výberom vianočných darčekov u nás neurobíte chybu. Aby ste si vybrali pre každého len to pravé, skúste sa inšpirovať našimi tipmi. Tu sú:

Pre rodičov osvedčenú kvalitu

Keď vyberiete rodičom kvalitné bavlnené obliečky, je jasné, že neurobíte chybu. Stačí len z takmer troch stoviek dizajnov vybrať ten, z ktorého sa budú radovať najviac. Bavlna je stálica z prírody je príjemná, kvalitná a je tu s nami už tisícročia. Okrem tejto klasiky vám ale môžeme ponúknuť možnosť posunúť svoj darček o stupienok vyššie a vybrať obliečky vyrobené z luxusnej bavlny renforcé. Je ešte jemnejšia a hladšia, prefarbená do hĺbky pevná a takmer sa nekrčí.

 

Babičke a dedkovi pre zahriatie

Keď zariadite, aby prarodičom nebola v posteli zima, budú na vás s vďakou spomínať každú mrazivú noc. A ako na to? No samozrejme s obliečkami z mikroplyšu. Krásne huňaté obliečky zahrejú na prvý dotyk, sú ukľudňujúce a protistresové. Majú tiež úžasné termoregulačné vlastnosti, sú skvelou voľbou pre alergikov. Nepáči sa v nich totiž roztočom, ani baktériám. Vyperú sa veľmi ľahko a rýchlo uschnú. Pre konzervatívnejších prarodičov môžete zvoliť taktiež obliečky z mäkkého bavlneného flanelu s jemným vlasom, nech majú radosť.

Roztomilosť patrí k bábätkám, cool style k teenagerom

Detské obliečky u nás nájdete v dvoch rozmeroch. Do malej postieľky pre bábätka a potom tiež do veľkej postele. Sú plné obľúbených postavičiek zo seriálov alebo nežných detských vzorov. Tí väčší ocenia napríklad motívy Harryho Pottera alebo počítačových hier, takže pre každé dieťa určite nájdete také, ktoré mu urobia skutočne radosť. Pre tých takmer dospelých potom nezabudnite vyberať aj medzi 3D obliečkami. Motívov je nepreberné množstvo a hodia sa ako pre nežné dievča, tak aj pre divokého mladého muža. Krajiny, kvety vesmír, domáci maznáčikovia či divoké šelmy, šport, hudba, jednoducho skoro všetko, na čo pomyslíte a všetko ako živé!

 

Niečo praktického, čo urobí radosť tete aj strýkovi

Tete aj strýkovi sa nepochybne bude hodiť teplá a krásna mikroplyšová deka. S tou neurobíte chybu nikdy a môžu ich mať doma aj viac. Motívov na nich nájdete taktiež dosť, kľudne môžete vybrať aj vianočné, alebo napríklad obľúbené púpavy. Keď si budete chcieť u tety a strýka trochu šplhnúť, darujte im deku s baránkom. Ďalším našim tipom na darček môže byť aj prehoz na posteľ, ktorý uľahčí každodennú prácu s ustielaním. Máme ich dosť, sú z rôznych materiálov. Nájdete tu jednofarebné, aj so vzorom.

Darček z lásky pre drahú polovičku

Páni, pre vašu ženu či priateľku máme u nás medzi obliečkami nekonečnú možnosť výberu, ale ruku na srdce, nemalo by to byť niečo s nádychom romantiky? Máme tu pre uľahčenie vašej voľby tri návrhy. Dušu každej ženy potešia sivo červené 3D obliečky LOVEBOX, mikroplyšové obliečky LÝDIE, ružové a plné hviezd alebo bavlnené renforcé obliečky PARIS voňajúce diaľkami. A vy, milé dámy, pre muža vášho života určite vyberiete samé najlepšie, no aj tak vám ponúkame k zamysleniu zaradiť medzi vianočné darčeky napríklad pánmi obľúbené obliečky APPLELOVA z bavlny renforcé, alebo kvalitný froté župan v bielej, sivej či modrej farbe.

Niečo malého pre priateľov, známych aj susedov

Poznáte to, chcete nájsť darčeky pre známych alebo na Vianoce obdarovať príjemných susedov nejakou tou drobnosťou, tak kde takéto darčeky vyberať? Predsa u nás. Môžu to byť napríklad úžasné bytové vône v rôznych formách. Máme ich na výber mnoho, či už vo vreckách, ktoré prevoňajú šatník aj celý byt, difuzéry s tyčinkami alebo nádherné voňavé sviečky. A pokiaľ chcete voliť niečo praktického, vyberte určite utierky. Nádherné, savé a máme ich priamo v darčekovom balení po dvoch kusoch alebo troch kusoch. 

Mikroplyšové obliečky LEKNÍN Exclusive
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-50%
33,90
67,90
Froté župan - modrý M
Rozmery • M
Predaj ukončený
-50%
25,30
50,90
5,10
9,90
3,00
4,30
Mikroplyšová deka VIANOCE 4 140x200 cm
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-49%
13,30
25,90
Kuchynské utierky PETR 3ks - zelené 40x60 cm
Rozmery • 40 x 60 cm
Skladom
-50%
5,10
10,20