Zverejnené 4. 5. 2023

Najkrajšia vôňa pre váš domov

Domov znamená miesto plné pohody, bezpečia a lásky. Hrejivé prostredie, ktoré je pre vašu rodinu miestom odpočinku a vzájomnej súdržnosti. Aby to tak bola vždy, je potrebné na tom neustále pracovať, pretože keď doma chýba harmónia, potom bude najskôr chýbať aj v živote jeho obyvateľov.

Spomienka na vôňu

 

Stáva sa Vám tiež, že ucítite nejakú vôňu, a to vo vás vyvolá dávne spomienky a vráti vás o dlhé roky späť? Napríklad na prázdniny u babičky, do lesa, kde ste našli prvý hríbik alebo na dovolenku s rodičmi u mora. Takáto spomienka vám niekde vo vnútri vyvolá emócie, presne takúto, akú ste vtedy cítili. A vy si naraz spomeniete, že vám vtedy bolo dobre, boli ste na seba pyšní alebo ste sa napríklad báli. Je to tým, že ľudský čuch má úžasnú pamäť, preto sa vôňa vždy zapíše do mozgu okamžite a bez oneskorenia. S vôňou sa v mozgu prepojí ďalšie informácie a vytvoria hlbokú stopu v dlhodobej pamäti. Preto roky uspané spomienky, ktoré sú vo vašej mysli uložené ako v zabudnutej truhlici na povale, dostanú silný emocionálny obsah a vy si ich jasne pripomeniete, napríklad s detailmi.

 

Buďte zdravší, chytrejší a v psychickej pohode

 

Vôňa domova je vždy symbolom kultúry rodiny, ale to nie je zďaleka všetko. Má taktiež pozitívne somatologické účinky, dokáže napríklad zmierniť bolesti hlavy, upraviť trávenie či pomôže vyriešiť ďalšie choroby. Hlavne má ale podstatný vplyv na psychiku a citovú sféru človeka. Odborníci vo svojich štúdiách dokázali, že správne zvolená aromaterapia dokáže napríklad stimulovať pamäť, zmeniť srdečný rytmus alebo povzbudiť komunikáciu medzi mozgovými bunkami. Správne vybraná vôňa vás doma ukľudní, vyvolá radosť, utlmí zlé myšlienky a možno aj pomôže s učením. Je ale nutné, aby pôsobila na váš autonómny systém dlhodobo, a preto je dôležité mať stále prevoňaný domov.

 

Aromaterapia na mieru

 

Do vášho bytu vyberajte len kvalitné vône, najlepšie v difuzéru. Okrem toho, že fľaštička môže byť pekným dizajnovým doplnkom, tyčinky do nej vložené postupne nasávajú vôňu a uvoľňujú ju do okolia. Silu prevoňania domova si tak môžete regulovať, a to aj s ohľadom na veľkosť priestoru, ktorý chcete obsiahnuť. V našej ponuke nájdete niekoľko kvalitných a príjemných prírodných druhov vôní práve vo forme difuzéru s tyčinkami s rôznym objemom obsahu. Stačí si tu zvoliť tú pravú, ktorú budete mať radi a ktorá vo vašich deťoch ešte po rokoch vyvolá krásne spomienky. Pozrite sa ako pôsobia niektoré z nich:

 

Keď si zaobstaráte difuzér ROSE PETAL, budete sa doma cítiť ako v záhrade plnej ruží. Táto vôňa ukľudňuje, harmonizuje, ale taktiež vraj otvára srdcovú čakru a pomáha dlhodobo vo vzťahoch. Má pozitívne účinky proti akné a napomáha k rozjasneniu vzhľadu pleti.

Jemná a svieža vôňa difuzéru FRESH COTTON pohlcuje ostatné nepríjemné pachy, vyvoláva pocit čistoty a svetla, preto sa hodí aj pre tmavšie priestory. Na ľudskú psychiku pôsobí ako elixír radosti a energie. Je taktiež dobrým pomocníkom proti migrénam a bolestiam hlavy.

 

Stres, fyzická aj psychická únava, smútok, zlosť, pocit vyhorenia, zlá nálada, s tým všetkým vám doma pomôže vôňa difuzéru VANILLA CUPCAKE. A pokiaľ máte doma malého hyperaktívneho neposedu, práve táto vôňa prispeje k jeho ukľudneniu. Pôsobí dobre aj proti infekciám.

 

Vôňu ihličia a borovicového lesa vám prinesie domov vonné sáčky PINE AND PIONSETTIA. Vďaka nej sa lepšie sústredíte, zaženie únavu a stres. Vôňa taktiež posilňuje vôľu, odolnosť a stimuluje lymfatický systém. Uľahčuje dýchanie a bude vám nápomocná pri nachladení a infekciách dýchacích ciest.

Keď vám doma bude voňať difuzér APPLE & CINNAMON každý deň, zlepší sa vám pamäť, zvýši mozgová aktivita a pozornosť. Vraj taktiež pôsobí ako prevencia proti Alzheimerovej chorobe a rozhodne má priaznivý vplyv na trávenie. Pomôže taktiež pri cukrovke a ženských problémoch.

5,10
9,90
5,10
9,90
8,10
15,90
8,10
15,90
3,10
9,80
8,10
16,50
5,10
10,50