Zverejnené 9. 5. 2021

Saténové obliečky, váš dotyk luxusu

Kto by sa nechcel aspoň na pár chvíľ cítiť ako hollywoodska hviezda? A čo keby ste tých pár chvíľ rozšírili na to, že tento pocit budete mať každý večer, zakaždým, keď budete líhať do postele. Stačí na to len málo. Zaobstarať si kvalitné obliečky z bavlneného saténu. Je ale dôležité nepodceniť výber, a to nielen čo sa týka farieb a vzorov. Dôležitá je nielen krása, ale aj kvalita.

 

Exkluzivita patrí hviezdam 

Pomysleli ste niekedy na to, že keď oblečiete prikrývky a vankúše a položíte ich na posteľ, ovplyvníte tým zásadne vzhľad celej spálne? A nielen to. Ovplyvňujete tým i svoju psychiku, čím budete spokojnejší s prostredím, v ktorom žijete, tým sa budete cítiť lepšie. Ak si vyberiete niektoré z našich báječných bavlnených saténových obliečok, zasiahne vás priamo ako strela pocit, že ste sa zrazu ocitli v dizajnovom nebi, kde ste razom tou najžiarivejšou hviezdou. Budete sa cítiť skvele!
Dokonalé vzory a farby

Nielen že sú saténové obliečky úžasné na pohľad, sú tiež mimoriadne príjemné na dotyk. Jemný hladký lesk vám hneď očaruje vzhľadom, ale až sa ho dotknete, hmatateľne spoznáte jedinečnú mäkkosť a pocit nekonečnej pohody. Na výber máte veľa nežných i výrazných vzorov, presne takých, aké sa hodia k tak ušľachtilému materiálu. Napríklad si z našej bohatej ponuky vyberiete nežné saténové obliečky PRUHY - v tóne cappuccina s jemným prúžkom. Požadujete pôvab a vznešenosť? To vám určite zaistia obliečky PIKON. Výrazný luxusný akcent zase dodajú ornamenty na bordó základu obliečok LEXY.

Pre váš dokonalý pocit
Výrobca saténových bavlnených obliečok musí vynaložiť veľa času aj financií, aby stál výsledok naozaj za to. Aby boli naozaj kvalitné, musí použiť len veľmi dlhé vybrané vlákna bavlny, ktorá prechádza špeciálnymi úpravami. Napríklad opálením, čo zamedzí štiepeniu a žmolkom; tiež bielením, aby neskoršie prefarbenie bolo dokonalé a kalandrovaním, ktorým sa dosiahne typického saténovému lesku. U jedných z najkvalitnejších saténových obliečok renforcé navyše ešte tiež macerováním. Až vtedy budete večer líhať pod niektoré z našich saténových obliečok, vedzte, že im niekto venoval skutočnú starostlivosť a veľa času, aby ste mali vo svojej posteli dokonalý pocit.

Jedinečné vlastnosti
Naše obliečky z bavlneného saténu sú vyrobené z hodvábne mäkkej a pevnej tkaniny a skvele sa hodia k celoročnému používaniu. Správny spôsob výroby tiež zaručí to, že vo finále bude o dosť odolnejší proti pokrčeniu ako iné verzie bavlny. Takže ak obliečky po vybratí zo sušičky alebo na šnúre pri sušení urovnáme, nie je takmer potrebné ich žehliť. Majú aj veľa ďalších skvelých vlastností. Hodia sa pre alergikov, sú priedušné a skvele absorbujú pot. Službu vám budú preukazovať pri správnom zaobchádzaní veľa rokov, a pritom budú mať vždy jedinečný svieži vzhľad a zostanú bez žmolkov.
Neváhajte, nie je na čo čakať. Už stačí len pár klikov a na našich stránkach si môžete vybrať tie najkrajšie saténové obliečky do vašej spálne.

 

 

 
Saténové obliečky GARDEN
Rozmery • 140 x 200 cm
Predaj ukončený
-49%
31,90
62,90
Saténové obliečky AMAZING - béžové
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-49%
31,90
62,90
Francúzske saténové obliečky ATLANTIS
Rozmery • 200 x 220 cm
Predaj ukončený
-45%
41,90
75,70