Zverejnené 14. 9. 2022

Detské deky a veľa spôsobov ich využitia

Už vtedy, keď myslite na výbavu pre bábätko, detská deka zaujíma na rebríčku vášho zoznamu jedno z prvých miest. A ako dieťa rastie, deka je potrebná stále, a to platí dokonca aj pre teenagerov. Pre kľudný detský spánok, proti zime, ale využívať sa dá aj mnohými ďalšími spôsobmi. Huňatá, teplá, zábavná a ľahko udržiavateľná presne takáto deka sa vášmu dieťaťu hodí.

To pravé k zababušeniu

Keď máte doma deti, nikdy sa nemôžete obísť bez kvalitnej detskej deky. U nás ich nájdete niekoľko, a to v troch rôznych detských veľkostiach. Sú ľahučké, mäkké, teplé a môžete ich často prať. Hodia sa nielen vtedy, keď sa ide večer do postieľky, kedy je fajn mať niečo naviac proti chladu; možností využitia takejto detskej deky je nespočetne. Pre každého ale u nás nájdete to pravé. Pre maličkých, pre väčších, pre veľkých; vždy presne to, čo sa bude vášmu dieťaťu páčiť. A keď budete váhať, kľudne zaobstarajte deky napríklad dve alebo tri. Pri našich cenách to vaša peňaženka určite unesie.

Na prechádzku vždy s dekou

Keď vyrazíte s kočíkom von, mali by ste so sebou mať deky vždy. Vášmu malému sa jednak na deke pekne sedí aj leží, pretože je mäkučká a hebká, ale kľudne ju vedľa detského ihriska môžete rozprestrieť do trávy a tam sa potom spoločne hrať. A bábätko na nej hravo prebalíte, na tráve, na stole i na lavičke. A ako sa tak vonku dobre bavíte, než sa nadejete, z horúceho dňa sa stane chladný večer, a to sa potom na cestu domov kvalitná teplá a ľahučká detská prikrývka hodí dvojnásobne. Kvôli hygiene deku, ktorá ležala v tráve celé odpoludnie, po návratu domov jednoducho dáte do práčky. Pretože je z kvalitného materiálu, ľahko ju vyperiete, do rána vám uschne a bude ako nová, aby mohla zajtra znova urobiť vášmu dieťatku radosť.

 

Na hranie a pre pohodu

Čím sú detské deky iné, než tie pre dospelákov? Hlavne sú deťom vyrábané na mieru, sú plné motívov obľúbených príbehov, detských hrdinov či počítačových hier a hodia sa do každého kočiariku aj postieľky. Ale tiež preto, že doma, napríklad v obývacej izbe či detskej izbe sa na nich dá krásne váľať, ale taktiež sa z nich môžu stavať rôzna bunkre a stany, kam sa deti rady schovajú. Alebo sa do nich dajú zabaliť plyšové hračky aj bábiky, napríklad keď potrebujú pochovať. Svoju obľúbenú deku si deti môžu vziať pokojne aj na záhradu alebo k bazéniku. Na deke sa tiež nestratí toľko hračiek ako v tráve a zároveň nehrozí, že by deti hanbili od zeme. Detská deka sa hodí dokonca aj v obývačke pri sledovaní obľúbenej rozprávky.

Darček, ktorý nesklame

Pre naše detské deky nájdete určite ešte množstvo ďalších spôsobov využitia, napríklad pri cestovaní na dovolenku či k babičke alebo na hory. Fakt je, že sa doma aj na cestách vždy hodí a vôbec neuškodí, keď je ich viac ako jedna. Detskú deku môžete brať aj ako skvelý tip, keď hľadáte vhodný darček pre synovcov, neter či deti kamarátov. Keď vyberiete u nás, máte navyše zaručené, že sú všetky detské deky certifikované ako OEKO-TEX® Standard 100. Tak sa označujú iba textilné výrobky testované Európskym výskumným inštitútom, ktorý týmto vylučuje prítomnosť látok škodlivých ľudskému organizmu. Táto známka je medzinárodne uznávaná pečať kvality pre textilný tovar, ktorý sa vyrába iba zo zdravotne nezávadných materiálov.

Mikroplyšová deka LÝDIE - ružová 140x200 cm
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-51%
13,30
26,90
Mikroplyšová deka LÝDIE - modrá 140x200 cm
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-51%
13,30
26,90
Mikroplyšová deka MAČKA 6 140x200 cm
Rozmery • 140 x 200 cm
Skladom
-48%
14,90
28,50
10,70
21,30
6,20
21,30